Informasjon om Åstadtoppen

 

Oppsyn:
Hytteutvalget har ansvar for oppsyn med hyttene, og kan komme på uanmeldt besøk.

Når dere reiser:
Skriv i hytteboka, men ikke om feil og mangler, slikt meldes til hytteansvarlige.

Klikk på: vis større kart - Satellitt - scroll inn og ut på karte

Ha en god og naturskjønn tur og skitt fiske!

Generell informasjon.

Før turen:
Sett deg inn i reglene for bestilling, utleie, krav til medlemskap, gjestemedlemmer, priser, nøkler og tidsfrister. Oppdatert informasjon finner du på www.grenland-sportsfiskere.no/. Der finner du også oversikt over ansvarlige for hyttene hvis du trenger mer informasjon.

Kjørevei og parkering:

Ca 40 minutter å kjøre fra Skien til hytta. Se vedlagte kart og beskrivelse som du finner på bildene under hytteleie, eller på eget ark på Jakt & Fjellsport. Parkering 10 meter fra hytta. Felles veg fra bommen og fram til søppelbeholderne, er brøyta om vinteren.

Rom og sengeplasser:

Stue med kjøkken, gang, bad, wc og 3 soverom. Ett rom med brei dobbeltseng og enkel overkøye, ett med brei køye nede og enkel oppe, samt ett rom med en seng. Eventuelt kan en madrass flyttes til gangen. Hytta har innlagt strøm.

Bad og toalett:

Hytta har innlagt vann med eget bad og vannklosett hele året. På grunn av pumpesystemet er det veldig viktig hva du putter i avløpet.
Kun tre ting skal i do. Dopapir er den ene.
Tamponger og kondomer er blant tingene som kan tette doen til hytta, men langt fra det eneste.
Her er tingene du absolutt ikke skal  kaste i do:
Bind, Tamponger, Bleier, Kluter, Q-tips, WC-blokk, Vanlig tørkepapir /tørkerull, Matpapir, Pussegarn, Maling/beis, Kontaktlim, Olje og oljeprodukter, Fett og matolje, Truser og Strømpebukser.
Ting som ikke løser seg opp i vann skal absolutt ikke i do!

Kjøkken: Hytta har nødvendig kjøkkenutstyr, bestikk m.v.. Ellers finner du komfyr med stekeovn, kjøleskap med fryser, vannvarmer og kaffetrakter. La kjøleskapet stå på i sesongen. Vaskemidler, kluter og oppvaskhandklær skal være på hytta, likedan toalettpapir.

Sengetøy:
Det er madrasser, dyner og puter i sengene. Ta med laken og putevar samt dynetrekk. NB! Dette er den eneste GS-hytta som er utstyrt med dyner.

Røyking er ikke tillatt inne på hyttene våre.
Hunder skal ikke være i møbler eller senger. Hundeskitt rundt hytta fjernes.

Båtplass:
Vi disponerer egen båtplass (nr.45) og èn parkeringsplass på felles bryggeanlegg i Brevikstrand. Se kartoppslag på hytta, bruk parkeringsbeviset og legg det tilbake på hytta!
Si ifra hvis egen båt skal benyttes.

Bensin:
Ta eventuelt med bensin når båten skal brukes. NB!! KUN 95 OKTAN BLYFRI!! Båtbensin står i skjulet, fyll opp til halv tank når hytta forlates. Det står også ledig kanne på hytta.

Redningsvester:

NB!! Det er ikke redningsvester på hytta. Ta med sjøl, kan ev. leies på brannvakta.

Oppsyn:
Hytteutvalget har ansvar for oppsyn med hyttene, og kan komme på uanmeldt besøk.

Når dere reiser:
Skriv i hytteboka, men ikke om feil og mangler, slikt meldes til hytteansvarlige.