Informasjon om Sildrevika

 

Hytta ligger i Sildrevika på vestsida av Fjellvannet. Sildrevika ble leid i 1971, i 1985 ble huset isolert og innredet med leiligheter slik vi ser det i dag. Nytt tak ble lagt i 1988.

Sildrevika er ei lettvint hytte å komme til, kort vei fra byen. Du kan velge mellom å bruke bare en liten del av den store hytta, eller be med deg venner og familie og benytte inntil 5 romslige soverom. Det er innlagt strøm, kjøleskap med fryseboks, varmt og kaldt vann og en DVD-spiller. Hvis mange vil på vannet, kan dere leie en ekstra pram i tillegg til de to som følger hytta.

Klikk på: vis større kart - Satellitt - scroll inn og ut på kartet

Hyttekart Grenland Sportsfiskere.pdf Hyttekart Grenland Sportsfiskere.pdf
Size : 2246.154 Kb
Type : pdf

Fjellvannet er på 4.378 mål, og ligger 283 moh. Her er det mange idyller, gode fiskeplasser og usjenerte badeplasser, et flott og allsidig vann. Vannstanden varierer med flere meter. Fisket er nok best ved høy vannstand. Da kan det være lurt å fiske under buskene langs land. Ved lav vannstand dukker flere øyer og utstikkere opp. Da er det lett å finne både fiske- og badeplasser.

Hvis hytta er opptatt, eller du bare vil på tur, kan du leie en av de tre utleieprammene. Ute på øyene er det fine sandstrender og svaberg, og mange tar med seg telt og utstyr for å overnatte.

Praktisk informasjon

Røyking er ikke tillatt inne på hyttene våre.
Hunder skal ikke være i møbler eller senger. Hundeskitt rundt hytta fjernes.

Kjørevei, parkering og adkomst:
2 kjøretillatelser følger hytta. Kjør veien på vestsida av Fjellvannet. 3,6 km fra den første bommen som normalt står åpen om sommeren. God parkering utenfor hytta. ½ times kjøring fra Skien.

Rom og sengeplasser:
Hytta (tidligere bolig) har to avdelinger, leier disponerer begge. I Nord kjøkkenkrok, sittegruppe og 2 dobbeltkøyer. I sør kjøkken og stor stue i 1. etasje, 4 soverom i 2. etasje. Til sammen 8 romslige dobbeltkøyer og 4 enkeltkøyer, foruten sofaene i oppholdsrom.

Oppbevaring av mat:
Kjøleskap i begge kjøkken, kombiskap i sør.

Vann:
Innlagt vann fra bekken på oversiden av hytta. Også varmtvann. Tinekabel i kjeller.

Prammer og fiskemuligheter:
Leier disponerer de 2 prammene som ikke har nummer. Årer i gangene, reserveårer i gang mot doen på låven. Oterfiske er tillatt i Fjellvannet.

Kjøretillatelsen gjelder:
”Røde veier,” dvs. foruten veien på vestsida av Fjellvannet, veien til Stengestad og til Horta, samt til Stodalstjønn og Blokkevann.

Annet:
Det er DVD-spiller på hytta, men ingen mottak av TV-signaler. Spenninga er ofte lav, og det kan gi problemer, derfor lurt å slå av unødig strømforbruk. Sildrevika egner seg spesielt godt for å reise mange sammen på tur, gjerne flere familier.

Hytta kan leies til private arrangementer. Ved å betale dobbel leie kan hytta bestilles 3 uker i forveien og leier har anledning til å ta med ikke-medlemmer uten å betale gjestemedlemskap. Slik leie avtales med hytteansvarlig. (Gjelder bare Sildrevika.)