Se Åstadtoppen på våre hytter...

Hyttekart Grenland Sportsfiskere.pdf Hyttekart Grenland Sportsfiskere.pdf
Size : 2246.154 Kb
Type : pdf

Bilder av foreningas hytter !

Bookingtelefon for leie av hytter og prammer er 909 48 518.

Bestilling og nøkkelutlevering skjer i butikkens åpningstid mellom kl 09.00–17.00 (lørdag kl 10.00– 15.00). Vi har egen betalingsterminal i butikken, og oppfordrer alle som har mulighet for det å betale med kort. Utenom åpningstid kan nøkler leveres postkassa i døra på butikken

For å benytte seg av fiskemulighetene i våre områdene, må du enten være medlem i Grenland Sportsfiskere eller ha kjøpe et dagskort. Er man medlem kan man leie foreningens prammer eller en av de 16 hyttene foreningen disponerer.

Kjørenøkler til hyttene...

Skal du kjøre i de områder vi leier av Løvenskiold, dreier det seg om bruk av nøkler utstedt i tre farger. Det gjelder BLÅ nøkkel for Bustul, Åslivann og Lona, mens RØD nøkkel vil åpne bommene til Stengestad, Horta og Fjellvannet, og endelig GUL nøkkel til hele Valebø og Svanstul. Det nytter med andre ord ikke å komme med en GUL nøkkel for Svanstul, hvis du ombestemmer deg og forsøker å komme til Bustul. Kjørelappen må stemme med oppgitte farger.

For ordens skyld tar jeg også med at vi har en paragraf i GS sine lover som sier: ” Mislighold av hytteregler kan føre til utestengelse for kortere eller lengre tid.” Håper vi slipper å bruke den.Og mens vi er i klagehjørnet…Ikke fyr bål på det som blir plen på hytta på sommeren, og ikke bruk ferdighogd ved til bål. Dette skjer faktisk hvert år, dessverre.